Benitez denkt aan vertrek Bellamy

Koen Freriks
4 juli 2007, 20:07   Bijgewerkt: 4 juli 2007, 20:22

De komst van Fernando Torres bij Liverpool betekent wellicht het vertrek van Craig Bellamy bij de club. De pijlsnelle spits uit Wales lijkt overbodig geworden in het keurkorps van trainer Rafael Benitez, die nogal merkwaardig reageerde op een vraag over de toekomst van Bellamy.

De Spaanse oefenmeester werd gevraagd of hij tevreden was met de speler en of hij in zijn plannen voorkwam. "Heb je het nu over Fernando Torres?", reageerde Benitez verbaasd. Toen hem verteld werd dat Bellamy het onderwerp was, kwam er een begrepen antwoord op de vraag. "Ik ben erg blij dat Torres hier is", zei Benitez, wat erop wijst te lijken dat Bellamy op een zijspoor is beland bij de club. 

Een toevoeging van hem schepte meer duidelijkheid. "Een aantal clubs hebben zich gemeld voor Bellamy en dat zijn mogelijkheden. Hij heeft weet van mijn ideeën. Hij is momenteel onze speler, maar we zullen in de toekomst kijken hoe het verder moet", aldus Benitez. 

De kans dat Bellamy het na een jaar alweer voor gezien houdt op Anfield Road, lijkt zodoende groot. Eerder kwam de Welshman uit voor Norwich City, Coventry City, Newcastle United, Celtic en Blackburn Rovers.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen