Everton versterkt zich met Jagielka

Koen Freriks
4 juli 2007, 22:28   Bijgewerkt: 4 juli 2007, 22:59

Everton heeft Phil Jagielka overgenomen van Sheffield United. De Toffees betalen zes miljoen euro voor de 24-jarige verdediger, die vandaag werd gepresenteerd op Goodison Park. Jagielka tekende voor vijf jaar bij de club uit Liverpool.

Jagielka was al een langer een doelwit van Everton-trainer David Moyes. "We zitten al sinds het begin van de zomer achter hem aan", verklaarde Moyes op de website van de club. "We zijn heel blij dat we hem eindelijk hebben. Hij zal competitie brengen voor veel verschillende plaatsen. Hij is een goede toevoeging aan de selectie en we hopen nog een of twee namen toe te voegen, voor het seizoen begint."

Zelf was de speler ook dik tevreden met de transfer. "Ik kijk zeker uit naar spelen op Goodison", zo zei Jagielka. "Toen ik hier afgelopen seizoen moest spelen, waren de supporters fantastisch."

Jagielka mag gerust een veelzijdige speler genoemd worden. De speler kan niet alleen als middenvelder en verdediger uit de voeten, maar kan ook heel aardig keepen. Zelfs zo goed dat Sheffield-trainer Neil Warnock vaak ervoor koos om in het Championship, maar zelfs ook afgelopen seizoen in het Premiership, geen reservekeeper op de bank te zetten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen