Huntelaar terug in selectie Heerenveen

9 december 2005, 15:06

Klaas Jan Huntelaar is sneller dan verwacht hersteld van de knieblessure die hem enige tijd aan de kant gehouden heeft. De spits van SC Heerenveen behoort voor het competitieduel met WIllem II weer tot de selectie van de Friezen, maar zal alleen in noodgevallen in actie komen. Trainer Gertjan Verbeek zal Huntelaar, met het oog op het belangrijke UEFA Cup-duel met Levski Sofia, voorzichtig brengen.

Huntelaar liep twee weken geleden, in het duel met RBC Roosendaal, een knieblessure op. Gevreesd werd dat het UEFA Cup-treffen met Levski Sofia te vroeg zou komen voor de spits, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Huntelaar zit komend seizoen op de bank in het duel met Willem II. 

Voor Abdelkarim Kissi komt het duel met Willem Ii nog te vroeg. De middenvelder is op de weg terug, maar is nog niet voldoende hersteld om tegen de Tilburgers in actie te komen. Ook doelman Boy Waterman ontbreekt tegen Willem II. De sluitpost zal binnenkort een kijkoperatie ondergaan, waaruit moet blijken hoe lang hij uit de roulatie zal zijn.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen