Keepersprobleem baart Sparta geen zorgen

7 augustus 2007, 09:51

Sparta-trainer Gert Aandewiel kan vanavond, in de oefenwedstrijd tegen het Westlands elftal, over slechts één doelman uit zijn A-selectie beschikken. Harald Wapenaar en Cor Varkevisser (foto) ontbreken door (lichte) blessures, waardoor Dolf Kerklaan plaats zal nemen onder de Rotterdamse deklat. 

Varkevisser moest maandag de training staken, nadat hij last kreeg van zijn rug. Ook Wapenaar kampt nog altijd met de naweeën van een rugblessure, maar de directie van Sparta maakt zich voorlopig geen zorgen om dit keepersprobleem.

"We gaan uit van het scenario dat Wapenaar snel weer bij de groep kan aansluiten", zegt technisch directeur Danny Blind in het AD. "We hopen dat hij over een paar dagen het veld weer op kan." Ook Varkevisser hoopt snel weer in actie te kunnen komen. "Deze blessure stelt niet zo veel voor. Tijdens de training kreeg ik een beetje last van mijn rug. Dat heb ik sinds mijn tijd bij Excelsior al een paar keer vaker gehad. Meestal gaat het na een paar dagen weer over", aldus de 25-jarige doelman.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen