Brugge geeft groen licht voor transfer Balaban

7 augustus 2007, 10:02

De transfer van Bosko Balaban van Club Brugge naar Dinamo Zagreb is eindelijk helemaal afgerond. De Belgische club heeft op haar officiële website bekend gemaakt dat de spits een driejarig contract getekend heeft bij de Kroatische topclub.

De 28-jarige Balaban kwam in januari 2004 naar Brugge. In 3,5 jaar speelde hij 115 officiële wedstrijden voor de club, waarin hij 58 doelpunten maakte.

Dinamo Zagreb maakte de komst van Balaban vorige week al bekend, maar Club Brugge ontkende vervolgens dat een sprake was van een akkoord tussen beide clubs. "Er moet een akkoord zijn met de drie partijen en dat is er voorlopig nog niet", liet Brugge-directeur Luc Devroe destijds weten. Inmiddels is dat akkoord er echter wel, waardoor de transfer definitief beklonken is.

Balaban, die al 32 keer uitkwam voor de nationale ploeg van Kroatië, moet bij Dinamo de opvolger worden van Eduardo da Silva, die deze zomer de overstap maakte naar Arsenal. Naar verluidt betaalt Dinamo zo'n twee miljoen euro voor de spits.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen