Bayern en Werder Bremen pakken drie punten

11 december 2005, 20:45

Bayern München en Werder Bremen hebben zondagmiddag drie punten weten te pakken. Bayern won in eigen stadion met 2-1 van Kaiserslautern, terwijl Bremen in Keulen een geflatteerde 1-4 overwinning boekte.

Roy Makaay was matchwinner voor Bayern in het duel met hekkensluiter Kaiserslautern. De spits uit Wijchen maakte in de tweede helft het winnende doelpunt uit een strafschop. Opvallend genoeg kreeg Kaiserslautern nog in dezelfde minuut ook een strafschop, maar Skela wist het buitenkansje op de gelijkmaker niet te benutten.

Werder Bremen leek in Keulen een zware middag tegemoet te gaan toen Szabics de thuisploeg in de eerste helft op 1-0 zette. Nog voor rust zette Werder via doelpunten van Naldo en Klose echter orde op zaken: 1-2. In de slotfase van de tweede helft zorgen Micoud en Klose voor een enigszins geflatteerde 1-4 eindstand.