Rangnick per direct al weg bij Schalke

12 december 2005, 12:01

Schalke '04 heeft trainer Ralf Rangnick op straat gezet. De oefenmeester had vorige week aangegeven dat hij zijn aflopende contract in Gelsenkirchen niet wilde verlengen en leek zaterdagmiddag voor het duel met Mainz al afscheid te nemen van de fans van de Königsblauen. Deze 'ereronde' is bij het bestuur van Schalke in het verkeerde keelgat geschoten en Rangnick is maandagochtend op non-actief gesteld.

Rangnick zorgde zaterdag voor commotie door voorafgaand aan het duel met FSV Mainz een rondje langs de tribunes te lopen en ogenschijnlijk afscheid te nemen van de fans. Het bestuur van de ploeg uit Gelsenkirichen reageerde verbolgen op deze actie van de oefenmeester. "Afscheid nemen doe je pas aan het eind van het seizoen", reageerde manager Rudi Assauer op de, in zijn ogen, provocerende ereronde van zijn trainer.

Rangnick

Rangnick

Rangnick is pas ruim een jaar in dienst bij Schalke. Onder leiding van de oefenmeester eindigde de ploeg vorig seizoen als tweede in de Bundesliga. Dit seizoen verloopt enigszins teleurstellend. Ondanks vele investeringen staat de ploeg slechts vierde en slaagde het er bovendien niet in om de tweede ronde van de Champions League te bereiken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen