Emerson dacht aan stoppen

Koen Freriks
26 augustus 2007, 09:23

Emerson, de kersverse aanwinst van AC Milan, heeft voor zijn transfer serieus overwogen om een einde te maken aan zijn profloopbaan. De 31-jarige Braziliaanse middenvelder was de houding van zijn toenmalige club Real Madrid zo zat, dat het voetbal hem weinig plezier meer gaf. Maar zijn transfer naar de Italiaanse topclub geeft Emerson weer aspiraties.

"Ik kon het niet meer. Op een bepaald moment wilde ik gewoon stoppen met voetbal", zei hij. Milan was al maanden aan het praten met Real, was vele malen dicht bij een akkoord, maar de Koninklijke veranderde van gedachten. Emerson mocht niet verhuurd worden, enkel verkocht. "De situatie bij Madrid was onhoudbaar en ik kon me gewoon niet focussen. Op een gegeven moment dacht ik aan stoppen."

Inmiddels ziet Emerson de toekomst weer rooskleurig in. "Ik heb mezelf teruggevonden bij een club, waar ik mag nadenken over voetbal en dat is erg belangrijk voor me. Ik ben klaar om te starten." Vanmiddag om 15.00 uur kan Emerson zijn debuut maken voor Milan, wanneer de eerste competitiewedstrijd tegen FC Genoa op het spel staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen