Blessures blijven Melchiot achtervolgen

13 december 2005, 12:08

Mario Melchiot is opnieuw geveld door blessureleed. De verdediger van Birmingham City, net hersteld van een zware knieblessure, heeft vorige week in het duel met West Ham United een spier in zijn dijbeen gescheurd. De 29-jarige Melchiot staat door deze blessure waarschijnlijk vier tot zes weken buitenspel.

"Ik ben er flink ziek van", schrijft Melchiot op zijn eigen website. "De blessure ontstond toen ik een normale pass gaf. Ik wist meteen dat ik iets gescheurd had. Ik weet niet hoe lang ik uitgeschakeld zal zijn, maar normaal gesproken neemt dit zo'n vier tot zes weken in beslag."

Voor zijn ploeg komt de blessure van Melchiot op een uiterst vervelend moment. Birmingham staat op dit moment op een beschamende achttiende plaats en deze positie zou aan het eind van het seizoen niet genoeg zijn om in de Premier League te blijven. "Het is typisch dat ik deze blessure oploop terwijl de ploeg me meer dan ooit nodig heeft. Ik heb geen andere optie dan positief te blijven, maar dat is niet gemakkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen