Verbeek: "Vandenbussche had zijn muil moeten houden"

28 augustus 2007, 10:50

Gertjan Verbeek is niet blij met de uitlatingen die Brian Vandenbussche deed, na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen. De doelman van de Friese club liet in de ArenA weten het gedrag van Afonso Alves helemaal zat te zijn. "Hij heeft ons in korte tijd twee keer in de steek gelaten. Ik hoef die Alves dan ook nooit meer te zien", brieste de Belgische doelman van Heerenveen.

Verbeek vindt het niet slim dat Vandenbussche zich op deze manier heeft uitgelaten over zijn teamgenoot. "Brian had zijn muil moeten houden. Omdat hij totaal niet weet wat er aan de hand is én omdat er in deze zaak twee woordvoerders zijn: de trainer en de directie. Brian heeft zijn excuses aan de groep aangeboden", zegt de oefenmeester van de club uit Friesland in De Telegraaf

De coach gaat er nog altijd vanuit dat Alves in Heerenveen blijft. De Braziliaan kwam afgelopen zaterdag niet opdagen bij de training, maar Verbeek is mild in zijn oordeel. "Ik ga ervan uit dat het een incident was. Hij trainde maandag met veel plezier."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen