Kluivert traint mee bij Ajax

28 augustus 2007 – Patrick Kluivert is weer even terug bij Ajax. De 31-jarige aanvaller, die momenteel zonder club zit, heeft van de Amsterdamse club toestemming gekregen om mee te trainen met Jong Ajax. "Het voelt heerlijk om weer bij Ajax te zijn", aldus Kluivert, die vorig seizoen uitkwam voor PSV, tegen De Telegraaf

Kluivert kan bij Jong Ajax zijn conditie op peil houden, tot hij een nieuwe club gevonden heeft. "Mijn basisconditie is goed, maar een voetbalconditie is toch wat anders. Daarom heb ik Ajax gevraagd mee te mogen trainen met het tweede. Het is ontzettend lekker om weer met de bal aan de slag te gaan"

De afgelopen maanden heeft Kluivert diverse aanbiedingen gehad, maar geen van deze aanbiedingen was naar de zin van de oud-international. "Ik heb een aantal aanbiedingen gehad, waarbij het geld wél, maar mijn gevoel niet goed was. Ik wacht op de club die bij me past", aldus de spits.

Trainen bij Jong Ajax is een nieuwe ervaring voor de spits, lacht hij. "Dit is mijn debuut voor Jong Ajax. Na de A1 ben ik gelijk naar het eerste gegaan."

Kluivert speelde van 1994 tot 1997 voor Ajax. Daarna kwam hij uit voor AC Milan, FC Barcelona, Newcastle United, Valencia en PSV.

Ajax

gerelateerd