"Solskjaer in rijtje met Law, Best en Charlton"

28 augustus 2007, 15:44

Ola Gunnar Solskjaer is één van de grootste voetballers die Manchester United ooit gehad heeft. Dat vindt Manchester United-clublegende Paddy Crerand, die in 1968 met the Red Devils de Europa Cup I won. Solskjaer kondigde vandaag aan zijn loopbaan per direct te beëindigen, omdat hij last blijft houden van zijn knie.

"Iedereen binnen de club hield van Ole", zegt Crerard op de website van Manchester United. "Hij werd alom gerespecteerd. Wat mij betreft, mag zijn naam in één adem genoemd worden met die van Denis Law, George Best en Bobby Charlton. Ook dat zijn legendarische spelers uit de historie van Manchester United."

Solskjaer zal vooral onthouden worden door zijn doelpunt in de Champions League-finale van 1999 tegen Bayern München, waarmee hij de Mancunians de Cup met de grote oren bezorgde. "Natuurlijk is dat doelpunt legendarisch, maar hij heeft veel meer belangrijke doelpunten gemaakt. Dat moeten we niet vergeten. Ole heeft dingen gedaan, waar menigeen slechts van kon dromen", aldus Crerard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen