PSV vindt Koevermans te duur

28 augustus 2007, 19:26   Bijgewerkt: 28 augustus 2007, 20:07

PSV ziet Danny Koevermans graag naar Eindhoven komen, maar de club struikelt over de vraagprijs van de aanvaller. Zijn club AZ vraagt namelijk 6,9 miljoen euro en dat is teveel voor de landskampioen, zegt algemeen directeur Jan Reker, die ook een probleem ziet in de instelling van de Alkmaarse club. "Daarnaast denk ik dat AZ sowieso niet bereid is om Koevermans aan ons te verkopen. Dat is nog het grootste probleem", aldus Reker tegenover het Eindhovens Dagblad.

De beleidsbepaler kan zich wel voorstellen dat Koeman graag een spits van het niveau Koevermans wil aanschaffen. "Het is het recht van de trainer om een zo goed mogelijke selectie samen te stellen. Hij moet daarvoor zijn uiterste best doen."

Voor Koeman breekt een spannende en wellicht stressvolle week aan. Arouna Koné staat op het punt te verkassen naar FC Sevilla. Mocht de transfer doorgang vinden, dan eist de trainer een vervanger, zo meldt de Brabantse krant. Maar voorlopig bestaat er nog geen officieel akkoord. "Áls hij gaat, dan willen wij daarvoor een heel goed bedrag ontvangen", besluit Reker. "Manager Stan Valckx heeft tot tweemaal toe aan Arouna gevraagd of hij naar Sevilla wil. De laatste keer was vanmiddag. Het antwoord was twee keer ja."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen