Costaricaan Wanchope wil terug naar Engeland

14 december 2005, 10:52

Paulo Wanchope is op zoek naar een nieuwe club. De Costaricaanse spits speelt momenteel in Qatar, maar wil in januari terugkeren naar de Premier League om zich zodoende optimaal te kunnen voorbereiden op het WK. De spits van Costa Rica speelde in het verleden al onder andere voor Derby County en Manchester City.

Naar verluidt zou Portsmouth interesse hebben in de 29-jarige spits met elastieke benen, die dolgraag terug wil keren naar het Premiership. "Ik mis de spanning van de Premier League. Ik heb het prima naar mijn zin in het Midden-Oosten, maar ik wil in januari terug naar Europa. Engeland heeft daarbij mijn voorkeur. Ik wil aan mijn scherpte werken, met het oog op het WK. De Engelse competitie is voor mij de ideale manier om me voor te bereiden op het WK."

Wanchope moet op 9 juni in ieder geval scherp zijn. Op die dag speelt Costa Rica de openingswedstrijd van het WK tegen gastland Duitsland. In poule A stuiten de Costaricanen bovendien op Polen en Ecuador, waardoor het land goede hoop heeft dat het een ronde verder kan komen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen