Van Bronckhorst hoopt op Rangers

14 december 2005, 11:42

Aanstaande vrijdag wordt in Nyon geloot voor de achtste finale van de Champions League. Hoewel FC Barcelona ook tegen Ajax of PSV kan loten, gaat de voorkeur van Giovanni van Bronckhorst uit naar een ontmoeting met Glasgow Rangers. De voormalig Feyenoorder speelde vier seizoenen bij de Schotse club en zou graag terugkeren naar Ibrox Park.

"Ik bewaar een hoop goede herinneren aan mijn periode bij Rangers", vertelt Van Bronckhorst op uefa.com. "Ik hoop echt dat we in de volgende ronde met Barcelona tegen Rangers mogen spelen, het lijkt me geweldig om terug te keren naar Ibrox."

Hoewel Barcelona inmiddels één van de grote favorieten is voor winst in de Champions League, blaast de linksback nog niet te hoog van de toren. "Het is ontzettend moeilijk om de Champions League te winnen. Natuurlijk zijn we favoriet, maar dat betekent nog niet dat we het toernooi gaan winnen. Je hebt altijd een beetje geluk nodig."

In het slechtste geval zou Barcelona in de volgende ronde stuiten op Chelsea, de ploeg waar het vorig seizoen van verloor. "Chelsea is één van de beste ploegen van Europa, ik hoop dat we ze dit seizoen niet in de achtste finale treffen. Maar goed, ook Arsenal, Juventus, AC Milan en Real Madrid maken een goede kans om de Champions League te winnen", denkt Van Bronckhorst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen