Bochum, Frankfurt en Bielefeld terug op aarde

1 september 2007, 17:13

De verhoudingen in de Duitse Bundesliga zijn weer enigszins rechtgezet. Na drie speeldagen vormden VfL Bochum, Eintracht Frankfurt en Arminia Bielefeld zeer verrassend de subtop, maar deze drie teams gingen zaterdag onderuit. Werder Bremen, dat Frankfurt versloeg, nestelde zich hierdoor naast dit trio in de subtop.

Door de nederlagen van VfL Bochum (3-2 bij Hannover), Frankfurt (2-1 bij Bremen) en Bielefeld (3-0 bij promovendus Duisburg), zijn de verschillen in de Bundesliga voorlopig bijzonder klein. Koploper Bayern München staat met negen punten uit drie duels fier aan kop, maar daarachter is het dringen geblazen. Het verschil tussen de nummer twee, Bochum, en de nummer zestien, Karlsruhe, bedraagt slechts vier punten. Hansa Rostock, dat zaterdag ook haar vierde wedstrijd van het seizoen verloor (met 0-1 van Borussia Dortmund), staat troosteloos laatste met nul punten.

Bij de wedstrijd tussen Hannover en Bochum viel op dat Arnold Bruggink genoegen moest nemen met een plaats op de bank. De middenvelder kwam pas diep in de tweede helft in het veld, als vervanger van Jan Rosenthal. Bij Duisburg had een andere Nederlander, Michael Lamey, wél een basisplaats. Hij stond negentig minuten in het veld tijdens de gewonnen wedstrijd tegen Bielefeld (3-0).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen