Eijkelkamp in beeld bij Schalke

14 december 2005, 13:15

Naast Huub Stevens is nog een andere Nederlander in de race om de nieuwe hoofdtrainer van Schalke '04 te worden. Rene Eijkelkamp (41) zou volgens Duitse media één van de belangrijkste kandidaten zijn om Ralf Rangnick op te volgen als trainer van de Köningsblauen.

{image[242267][left-half][Eijkelkamp]}Eijkelkamp speelde in het verleden al voor Schalke en was destijds een absolute publiekslieveling. Ook manager Assauer heeft Eijkelkamp hoog zitten. Enige jaren geleden liet Assauer nog weten dat Eijkelkamp de ideale man zou zijn om hoofdtrainer te worden in Gelsenkirchen, mits hij ergens ervaring op zou doen. Inmiddels doet Eijkelkamp ervaring op als assistent van Guus Hiddink bij PSV. Bovendien was Nasenmann, zoals zijn bijnaam in Duitsland luidt, van 2002 tot 2004 assistent-trainer bij Go Ahead Eagles.

Voor Schalke, dat in de laatste 3,5 jaar liefst zes trainers zag vertrekken, geldt Eijkelkamp als één van de belangrijkste kandidaten om de nieuwe trainer te worden. Ook de namen van Ottmar Hitzfeld, Huub Stevens Christoph Daum en Klaus Toppmöller circuleren als mogelijke opvolgers van Ralf Rangnick, die afgelopen maandag op straat werd gezet. 

Voorlopig, tot er een structurele oplossing gevonden is, neemt Oliver Reck de honneurs waar als interim-trainer bij de ambitieuze ploeg uit Gelsenkirchen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen