Lamey op trainingskamp met Nigeriaanse selectie

14 december 2005, 17:17

Michael Lamey is uitgenodigd voor een trainingskamp met de nationale selectie van Nigeria. De rechtsback van PSV staat al geruime tijd in de belangstelling van de Nigeriaanse voetbalbond, omdat de moeder van Lamey van Nigeriaanse afkomst is. Mogelijk kan Lamey tijdens de Afrika Cup, begin volgend jaar, al voor zijn moederland uitkomen.

De 26-jarige Lamey behoort tot een ruime voorselectie voor de Afrika Cup. Bondscoach Augustien Eguavon heeft in totaal ruim vijftig spelers opgeroepen, onder wie ook Feyenoorder John Owoeri en Spartaan Sani Kaita. De groep zal zich in januari in Portugal gaan voorbereiden op de Afrika Cup. Tijdens dit trainingskamp zal de bondscoach beslissen met welke spelers hij af zal reizen naar de Afrikaanse titelstrijd.

Eerder dit jaar gaf Lamey al aan dat hij openstond voor interesse uit zijn moederland. De rechtsback is bezig met een verrassend seizoen. In september speelde hij nog openlijk met de gedachte om PSV te verlaten, maar inmiddels heeft hij zich opgewerkt tot een vaste waarde in het elftal van Guus Hiddink.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen