Feyenoord en Urawa Red Diamons akkoord over Ono

15 december 2005, 10:22

Shinji Ono keert terug naar zijn vaderland. Feyenoord heeft inmiddels bevestigd dat het een akkoord bereikt heeft Urawa Red Diamons en dat de Japanner mogelijk al per 1 januari vertrekt. Ono moet nu alleen zelf nog een akkoord bereiken met de Japanse club.

Feyenoord nam de middenvelder in 2001 over van Urawa Red Diamons, waarna Ono zich in Rotterdam ontwikkelde tot een begaafde maar uiterst blessuregevoelige speler. Dit seizoen heeft de 26-jarige Japanner door zijn blessureproblemen nog amper kunnen spelen in de hoofdmacht van de Rotterdammers en Ono liet al eerder weten dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. 

Wellicht heeft Ono deze nieuwe uitdaging nu gevonden in zijn oude club, Urawa Red Diamons. De middenvelder moet zelf nog wel tot een akkoord komen met zijn oude club. Ono, die in 2002 werd verkozen tot Aziatisch speler van het jaar, hoopt zich in zijn vaderland goed voor te kunnen bereiden op het WK in Duitsland. Op het WK stuit Japan in de groepsfase op Brazilië, Australië en Kroatië.

Ono speelde tot dusver in totaaal 111 competitiewedstrijden in het shirt van Feyenoord. Zijn grootste succes was het winnen van de UEFA Cup in 2002.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen