Boze Vlaar wil vertrek bij AZ forceren

15 december 2005, 10:50

Het komt niet meer goed tussen AZ en Ron Vlaar. De 20-jarige verdediger kan dit seizoen niet op een basisplaats rekenen en moet voor het UEFA Cup-duel met Grasshoppers zelfs op de tribune plaatsnemen. De Hensbroeker wil dan ook vertrekken bij AZ, wellicht zelfs door middel van een arbitragezaak. ,,AZ was en is mijn club, ik wilde ook blijven, maar ik wordt de Hout uitgejaagd", aldus de jonge verdediger in de Telegraaf.

Vlaar brak eind vorig seizoen door bij AZ en maakte vervolgens furore tijdens het jeugd-WK. AZ leek goud in haar handen te hebben, maar dit seizoen bakt de jonge verdediger er plotseling weinig meer van. Volgens Vlaar heeft dat te maken met de manier waarop de club hem behandeld. "AZ heeft mijn zelfvertrouwen ontnomen", zegt de verbitterde verdediger.

Inmiddels ziet Vlaar geen enkele uitweg meer en denkt hij aan een arbitragezaak. "Ik wil zo snel mogelijk voetballen. Of ik in de winterstop al wil vertrekken? Dat zou zomaar kunnen", zei Vlaar begin november al in een interview met FCUpdate.nl. "Ook met het oog op het WK is het heel belangrijk dat ik wekelijks aan spelen toe kom. Bij welke club het is, maakt me niet zo veel uit. Ik wil gewoon lekker voetballen. M'n kop moet weer even helemaal leeg", aldus Vlaar destijds.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen