Brandts: "Ten Rouwelaar beter dan Zoetebier"

11 september 2007, 09:23

De beslissing van NAC Breda-coach Ernie Brandts om Jelle ten Rouwelaar voorlopig te promoveren tot eerste keeper, is bij Edwin Zoetebier in het verkeerde keelgat geschoten. "Naar mijn weten heb ik vorig seizoen een behoorlijk aandeel gehad in de goede prestaties van NAC. Dat ik er dit jaar dan na één wedstrijd al wordt afgehaald, doet pijn. Maar kennelijk gaat dat tegenwoordig zo in de voetballerij", zegt de voormalig doelman van PSV en Feyenoord in BN/ De Stem

Volgens Brandts is er niets vreemds aan zijn keuze voor Ten Rouwelaar (foto), die deze zomer overkwam van Austria Wien. "Een storm is een glas water", noemt de coach deze hele situatie. "De beste doelman speelt en dat is Ten Rouwelaar op dit moment. Dat heb ik Edwin ook zo verteld. Verder is er niets aan de hand."

"Dit is zuur, heel zuur. Ik had wel wat meer krediet verwacht", vervolgt Zoetebier, die er alles aan zal doen om snel weer terug te keren onder de lat. "Ik leg me zeker niet neer bij de rol van tweede keus. Dat lijkt me duidelijk. Ik heb tijdens mijn blessure keihard geknokt om zo snel mogelijk onder de lat terug te keren. Dat doe je niet als je er geen zin meer in hebt. Of ik mijn contract tot het eind van het seizoen uit zal dienen bij NAC? Dat weet ik niet. Ik ga er voorlopig wél vanuit."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen