Jans geeft middenvelder Lovre rust

25 september 2007, 14:59

FC Groningen treedt woensdag tegen IJsselmeervogels aan zonder Goran Lovre. De aanvallende middenvelder krijgt rust van coach Ron Jans.

Volgens Jans is Lovre, die vorige week nog scoorde in de UEFA Cup-wedstrijd tegen Fiorentina, toe aan rust. "Voor zijn komst naar FC Groningen had hij een tijdlang geen volledige wedstrijden gespeeld bij Anderlecht. In het begin kreeg hij moeite na een uur spelen en in deze periode met drie midweekse wedstrijden heeft hij wel weer een moeite in de slotfase. Dus hebben we besloten hem buiten de selectie te laten", aldus de coach op de officiële website van zijn club.

Jans sluit overigens niet uit dat er nog enkele andere spelers aan de kant zullen blijven in het bekerduel. "Als je drie dagen hersteltijd hebt tussen duels, is dat een aardige termijn. Maar nu er slechts twee dagen tussen zitten, heeft het lichaam niet echt tijd om helemaal fit te worden. Dat merken vooral de spelers die terugkomen van blessures. We willen in ieder geval iedereen weer fris aan de start hebben tegen Sparta. En we hebben een handvol spelers bij de selectie die evenveel kwaliteiten hebben als de basisspelers en die we ook aan spelen toe willen laten komen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen