De Mos wil streep onder crisis zetten

28 september 2007, 14:36

Evenals onder meer AZ en PSV hoopt ook Vitesse komend weekend de frustraties van een avondje bekervoetbal van zich te voetballen. De Arnhemmers verloren in de tweede ronde van de KNVB beker van FC Eindhoven, de hekkensluiter van de Jupiler League. Zondag, tegen FC Utrecht, moet een sportieve revanche volgen.

"Op zijn zachtst gezegd is het verlies in de beker vervelend te noemen. De kunst is nu om er weer zo goed mogelijk uit te komen", zegt coach Aad de Mos.

"Als trainer kun je na een dergelijk resultaat twee dingen doen: boetes uitdelen en een straftraining geven of de ploeg vrij geven en daarna weer fris aan de slag te gaan. Op gevoel heb ik voor het laatste gekozen. Zonder leidende spelers van Remco van der Schaaf en Civard Sprockel zie je dat een aantal jongens toch moeite heeft dit op te pakken", vervolgt hij op de website van Vitesse.

De Mos moet het tegen FC Utrecht overigens sowieso zonder de geblesseerden Santi Kolk, Anduele Pryor, Theo Janssen en Cees Keizer stellen. Ook de inzetbaarheid van Remco van der Schaaf is onzeker. Hij wordt zaterdag nog extra getest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen