Punt tegen PSV smaakt niet extra zoet voor Feher

30 september 2007, 00:25   Bijgewerkt: 30 september 2007, 00:50

Voor Csaba Feher was het zaterdag een bijzondere wedstrijd. De Hongaarse middenvelder nam het met NAC Breda op tegen PSV, de ploeg waar hij van medio 2004 tot afgelopen zomer onder contract stond. Dit weerzien met zijn oude club verliep prima voor Feher, want hij snoepte een welverdiend punt af van de landskampioen.

Toch had Feher, die in Eindhoven amper aan de bak kwam, na afloop van de wedstrijd geen revanchegevoelens. "Nee, het is niet zo dat dit gelijkspel voor mij extra mooi is, omdat het tegen PSV is. Het is gewoon heel mooi voor NAC Breda en alle supporters dat we een mooi resultaat behaald hebben. Dat is het belangrijste. Ook voor mij", zegt de 32-jarige middenvelder tegen FCUpdate.nl.

"Ik ging helemaal niet het veld in met het gevoel dat ik iets moest bewijzen tegenover PSV", vervolgt hij. "Wat voor indruk PSV op me maakte? Ach, moeilijk te zeggen. Het is gewoon een ploeg met heel veel kwaliteit, dat is zeker. Dat zag je ook in de laatste minuut, toen Gomes die bal van Lurling stopte. Bij iedere andere ploeg was dat misschien wel een doelpunt geweest."

Feher gunt zijn oude club nog altijd het allerbeste. "Ik heb nog steeds veel contact met een aantal mensen bij PSV, ik hoop ook dat dat zo blijft. Het zou hartstikke mooi zijn als ze dit jaar weer kampioen worden. Als NAC Breda dan bij de eerste negen eindigt, is het voor mij een prachtig seizoen", glimlacht de Hongaar.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen