Van Nistelrooy bezorgt Real punt tegen sterk Lazio

3 oktober 2007, 22:35   Bijgewerkt: 3 oktober 2007, 22:42

Eigenlijk had Lazio Roma woensdag veel meer recht op de zege dan Real Madrid. De Romeinse club speelde met aanstekelijk enthousiasme, vocht voor wat het waard was en bracht het slap spelende sterrenensemble uit de Spaanse hoofdstad regelmatig flink in de problemen. Maar Real Madrid had Ruud van Nistelrooy. De spits bewees weer eens zijn enorme klasse, door zijn ploeg met twee doelpunten hoogstpersoonlijk een punt te bezorgen (2-2).

Tegen Real Madrid liet Lazio echter zien dat het, gesteund door de fanatieke aanhang, niet eenvoudig te kloppen is. De ploeg legde een leuke pot voetbal op de mat en was tegen de Spaanse kampioen eigenlijk geen moment de onderliggende partij. Het had alleen de pech dat het geen Ruud van Nistelrooy in de gelederen had. Want door een ietwat toevallige goal van de spits, hij kreeg een vrije trap van Wesley Sneijder plotseling tegen zijn voeten, stond Real al vroeg met 0-1 voor.

De pure klasse van Van Nistelrooy leek er voor te zorgen dat Lazio strijdend ten onder zou gaan, maar in de slotfase kregen de dappere Romeinen toch nog loon naar werken. De Macedonische spits Pandev zorgde met een fraaie schuiver voor de dik verdiende 2-2. In blessuretijd bezorgde Royston Drenthe de Lazio-fans nog de schrik van hun leven door bijna de 2-3 binnen te schieten, maar zijn schot ging in het zijnet. En dat was maar goed ook, maar meer dan een punt verdiende Real woensdag niet. Of, anders gezegd: minder dan een punt verdiende Lazio écht niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen