Feyenoord langer in zee met geblesseerde Vincken

12 oktober 2007, 13:26   Bijgewerkt: 12 oktober 2007, 13:34

Na Andwele Slory heeft ook Tim Vincken een nieuw contract getekend bij Feyenoord, ondanks het feit dat hij geblesseerd is. De aanvaller zette vandaag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, die hem tot medio 2010 aan de Rotterdamse club verbindt. Het oude contract van Vincken (21) liep in de zomer van 2009 af.

Vincken wordt al jaren gezien als een groot talent, maar komt door blessures amper aan spelen toe. Toch heeft Feyenoord-directeur Peter Bosz veel vertrouwen in de jonge vleugelaanvaller. "Tim gaat op dit moment door een moeilijke periode heen. Als oud-voetballer weet ik hoe het is om terug te komen van een blessure en direct weer geblesseerd te raken. Mentaal is dat verschrikkelijk zwaar. Als je door de blessures heen kijkt, zie je dat Tim een groot talent is die op dit niveau uit de voeten kan. Dat vertrouwen wilden wij laten blijken. Wij geloven in zijn talent."

"Dit voelt als een steun in de rug", reageert Vincken op zijn contractverlenging. "Het gaat al een stuk beter met me dan op het moment dat ik geblesseerd raakte. Ik heb de knop omgezet en concentreer me op mijn revalidatie. Dat ik juist op dit moment mijn contract verleng, geeft me een prettig gevoel. Het is fijn het vertrouwen van de club te voelen", zegt hij op de website van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen