Boze RBC-voorzitter haalt uit naar spelersgroep

19 december 2005, 15:49

RBC-voorzitter Jan Pollemans is woedend op zijn spelersgroep. De preses voelt zich in de steek gelaten door de spelers, die enkele weken geleden nog het ontslag van trainer Dolf Roks wisten te voorkomen. Pollemans noemde het optreden van zijn ploeg tegen Roda JC 'onacceptabel' en kondigde maatregelen aan. "De maat is vol. Meer dan vol", aldus de woedende voorzitter.

RBC Roosendaal ging zaterdagavond met 0-2 onderuit tegen Roda en vooral de manier waarop zette veel kwaad bloed bij Pollemans. "Er zijn afspraken gemaakt en die zijn niet nagekomen. Het kan niet zo zijn dat een aantal in de tweede helft wel ineens gaan presteren, terwijl ze dat voor de pauze niet hebben gedaan. We hebben gewoon gefaald en niks anders", zegt Pollemans in BN/De Stem.

"De rapen zijn nu echt gaar, dit heeft consequenties. Naar de trainer? Wat dacht je van naar de spelers? Zij zouden het toch laten zien? Daar hebben we het met z'n allen over gehad. Het spel was onacceptabel, de maat is nu echt vol. Meer dan vol. Er zijn al te veel druppels over de emmer gestroomd", aldus de boze voorzitter.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen