Maduro wellicht dit jaar toch nog in actie

20 december 2005, 16:25

Het herstel van Hedwiges Maduro verloopt voorspoedig. De middenvelder werd twee weken geleden tegen Arsenal uit de wedstrijd geschopt door Aleksandr Hleb, waarna gevreesd werd voor een zware enkelblessure. De international zal wellicht echter nog dit jaar zijn rentree maken bij de Amsterdammers.

'Maduro logenstraft de medici', is de lezen op de website van de Amsterdammers. Volgens de medische mensen bij Ajax was het vrijwel uitgesloten dat Maduro dit kalenderjaar nog zou kunnen voetballen, maar de middenvelder is inmiddels weer op het trainingsveld te vinden. 

Maduro heeft goede hoop dat hij dit kalenderjaar nog in actie kan komen. "Je ziet nog wel verschil tussen de rechter- en de linkerenkel, maar ik word niet meer beperkt in mijn bewegingen. Zelfs schieten op doel gaat al redelijk goed. Ik haal nog niet vol uit, dat is het enige waar we nog aan moeten werken", laat hij weten. 

In het meest positieve geval kan Maduro eind deze week aansluiten bij de groep en kan hij wellicht meespelen in de competitieduels tegen FC Groningen (thuis, 27 december) en SC Heerenveen (uit, 30 december).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen