Leegloop dreigt bij financieel geplaagd Setubal

21 december 2005, 14:53

Victoria Setubal heeft haar financiële problemen nog altijd niet helemaal opgelost. Het bestuur van de Portugese club wist maandag een staking af te wenden door achterstallig salaris over te maken aan de spelers, maar daarmee is de kwestie nog niet ten einde. Liefst vijf spelers willen de club liever vandaag dan morgen verlaten.

Siramana Dembele is de eerste speler die het hazenpad genomen heeft. De Portugees koos maandag eieren voor zijn geld en tekende een contract bij de Belgische winterkampioen Standard Luik. Het voorbeeld van Dembele lijkt gevolgd te worden door vier andere spelers. José Miguel Fonté, Mamadu Diakité en de broers Fabien en Oumar Tchomogo hebben hun zinnen gezet op een transfer omdat ze genoeg hebben van de financiële onzekerheid bij Setubal.

Het geplaagde Setubal speelt woensdag het competitieduel met Benfica, de ploeg van trainer Ronald Koeman. Toch verwacht de Nederlandse oefenmeester geen gemakkelijke avond. "De crisis bij Setubal is puur financieel, niet sportief. We gaan een zware avond tegemoet", voorspelt de trainer.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen