Tottenham hoopt op PSV-baan Jol

Koen Freriks
4 november 2007, 11:34   Bijgewerkt: 4 november 2007, 11:58

Tottenham Hotspur hoopt, dat Martin Jol de nieuwe trainer van PSV wordt. De Londense club ontsloeg de Nederlander vorige week, waardoor hem een forse afkoopsom moet worden betaald. Beide partijen zijn nog in onderhandeling hierover, maar mocht Jol direct een nieuwe baan krijgen, dan hoeft die som slechts voor een klein gedeelte betaald te worden. Dat meldt The Mail on Sunday. 

En dat zou voor Tottenham een slok op een borrel schelen. Ongeveer zes miljoen euro zou de clausule namelijk bedragen, maar dat geldt alleen bij de huidige situatie, zo meldt de Engelse krant. Als Jol de vacature bij PSV gaat invullen, zou de som 'slechts' anderhalf miljoen euro bedragen. Het loon wat Jol misloopt bij Tottenham, verdient hij dan namelijk (deels) terug. 

Jol lijkt eerste keus te zijn bij PSV. Eerder werd Dick Advocaat wel gepolst, maar die gaf PSV een onverbiddelijk 'nee', omdat hij weigerde tweede keus te zijn. "PSV wil (Martin) Jol hebben en ik wil geen tweede keuze zijn", liet Advocaat afgelopen week weten. Maar of Jol binnenkort ook daadwerkelijk op de bank zit in Eindhoven, is nog maar de vraag. De voormalig trainer van RKC zou PSV om bedenktijd hebben gevraagd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen