Jol hoopt op terugkeer bij Tottenham

Koen Freriks
4 november 2007, 12:51   Bijgewerkt: 4 november 2007, 13:28

Martin Jol hoopt ooit nog terug te keren bij Tottenham Hotspur. Ongeveer een week geleden werd de Nederlander ontslagen na teleurstellende resultaten in de competitie, maar dat weerhoudt hem er niet van te hopen ooit weer eens op de bank terug te keren op White Hart Lane. "Ik ben een vechter. Je weet nooit wat er gaat gebeuren", sprak Jol tegenover The Sunday Times. 

De 51-jarige oefenmeester linkte zijn situatie met die van Ottmar Hitzfeld, die nu ook weer terug is bij Bayern München, na eerder daar te zijn ontslagen. "Ik zat te denken aan Ottmar Hitzfeld. Hij vertrok, wachtte twee en een half jaar en kwam toen weer terug. In het voetbal draait het allemaal om omstandigheden en kansen. Ik realiseer me dat ik moet verder gaan, Tottenham zal het ook goed doen. Maar ik ben er niet zeker van of het huidige bestuur er over een paar jaar nog zal zitten."

Jol kijkt tevreden terug op zijn periode bij de Spurs, maar denkt dat de hoge verwachtingen hem het noodlot zijn geworden. "Wenger eindigde de laatste seizoenen als vierde. Heeft hij iets gewonnen? In 2004 won hij voor het laatst de competitie. Maar heeft Arsenal gezegd: 'Je moet een prijs winnen of derde eindigen'? Nee, omdat hij daar de man is. Hij kan zeggen, dat hij even de tijd nodig heeft", zo verweet Jol de druk, die de Spurs-leiding hem oplegde.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen