Groningen vergeet te scoren tegen Vitesse

Ger
4 november 2007, 16:29   Bijgewerkt: 4 november 2007, 21:49

FC Groningen is er niet in geslaagd Vitesse te achterhalen op de ranglijst. De noorderlingen bleven tegen de Arnhemmers in de eigen Euroborg op een 0-0 gelijkspel steken. De dominerende thuisploeg kreeg daarmee gezien de vele kansen te weinig. Door het resultaat blijft het verschil tussen beide ploegen twee punten.

Trainer Ron Jans van FC Groningen had opnieuw besloten in te grijpen in zijn basiself. Evgeniy Levchenko en Martijn Meerdink, basisspelers in het verloren bekerduel met Feyenoord (3-1), begonnen tegen Vitesse op de bank. Jongelingen Tom Hiariej en Shkodran Metaj kregen wel vertrouwen, net als Gibril Sankoh. De verdediger uit Sierra Leone was tegen Feyenoord gepasseerd vanwege zijn belabberde optreden tegen NEC (5-1 nederlaag).

Met name Erik Nevland had de openingstreffer verschillende keren op zijn schoen. Halverwege de eerste helft kwam de Noor in een tijdsbestek van drie minuten zelfs twee keer vrij te staan voor Velthuizen. Tot ongeloof van het massaal toegestroomde Groningse publiek troffen zijn inzetten geen doel. Ook Marcus Berg boekte met een kopbal tegen de lat geen succes.

Een doelpuntrijk scenario zat er deze wedstrijd niet in. Bij FC Groningen was het beste spel na rust verdwenen. Bruno Silva zorgde voor het grootste gevaar door uit een vrije trap via de muur de lat te raken. In de laatste minuten mocht de thuisclub opgelucht adem halen dat Vitesse uit twee counters niet onverdiend de volle winst greep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen