Mourinho sluit eindelijk vrede met Wenger

23 december 2005, 14:58

Geheel in de lijn van de kerstgedachte hebben Jose Mourinho en Arsene Wenger een punt gezet achter hun maandenlange gekibbel. De Portugese oefenmeester van Chelsea heeft zijn excuses aangeboden voor het feit dat hij Wenger eerder dit seizoen een 'voyeur' noemde en Wenger heeft deze excuses geaccepteerd.

Nadat Chelsea in oktober gelijkspeelde tegen Everton en voor de League Cup verloor van Charlton Athletic suggereerde Wenger dat de kampioen in een dip zat. Mourinho verklaarde daarop: "Wenger heeft een probleem met ons. Hij is iemand die ervan houdt anderen te bekijken. In het Engels zeggen jullie 'voyeur'." 

De Arsenal-coach dreigde met juridische stappen en noemde de Portugees 'dom'. Afgelopen weekeinde weigerde Mourinho op Highbury Wengers hand te schudden, ondanks de winst op Arsenal (0-2). De coach van Chelsea was boos, omdat Wenger niet had gereageerd op een kerstkaart met een excuus erop.

Na de nieuwe, publieke knieval van Jose Mourinho zei Arsène Wenger dat er een streep onder de zaak moest. Het sentiment van de kerstkaart had hij al gewaardeerd, zei hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen