Supportersclub Feyenoord veroordeelt bedreiging Slory

12 november 2007, 19:35

De supportersclub van Feyenoord heeft verontwaardigd gereageerd op het nieuws dat Andwele Slory na afloop van de wedstrijd tegen Ajax een dreigbrief ontvangen heeft. In de brief stond dat Slory, die tegen Ajax twee enorme kansen miste, 'een derde kans moet scoren, anders kan hij beter verhuizen'.

"Het bedreigen, in welke vorm dan ook, van een speler van Feyenoord mag en kan niet geaccepteerd worden. Ook wij waren teleurgesteld, maar dit mag geen excuus zijn om een speler die na maanden blessureleed zijn rentree maakte en die, net zoals u, teleurgesteld is na de wedstrijd te bedreigen. Slory mag u aanspreken op zijn spel en hij zal daar begrip voor tonen en indien mogelijk staat hij u te woord, maar om hem en zijn gezin te bedreigen, zeker op zijn woonadres, gaat elke fatsoennorm te boven en is volkomen respectloos", schrijft de supportersclub.

"Aan de held(en) die dit heeft gedaan: Besef je niet wat je een speler en zijn gezin aandoet met deze hersenloze actie. Maak je excuus aan Slory en zijn gezin. Al doe je dit dan op dezelfde laffe wijze zoals je ook je bedreiging hebt gedaan, dus lekker anoniem. Sta op en wees een vent, als je durft?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen