Floro technisch directeur bij Real Madrid

23 december 2005, 16:01

Real Madrid heeft voormalig trainer Benito Floro aangesteld als technisch directeur. De 53-jarige Spanjaard gaat samenwerken met Juan Ramon Lopez Caro, die de ontslagen Braziliaanse trainer Vanderlei Luxemburgo opvolgde.

Real Madrid verkeert in de problemen. De resultaten van het dure sterrenteam zijn slecht. Floro is de opvolger van de Italiaan Arrigo Sacchi, die op 6 december ontslag nam na een dienstverband van slechts één jaar.

Real Madrid heeft sinds juni 2003 geen belangrijke prijs meer gewonnen. In Spanje is de ploeg overvleugeld door FC Barcelona. De kampioen heeft weer de leiding in de Primera Division met 11 punten meer dan 'de Koninklijke', die naar de vijfde positie is afgezakt.

Benito Floro werkte tussen 1992 en 1994 voor Real Madrid, nadat een reeks successen met het bescheiden Albacete. Na het titelverlies tegen FC Barcelona kreeg hij zijn ontslag. Daarna werkte hij in Japan en Mexico. Terug in Spanje fungeerde hij voor korte perioden als trainer-coach bij Villarreal en Real Mallorca.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen