Ook Manchester en Liverpool maken geen fout

26 december 2005, 18:18

Na Chelsea, Arsenal en Tottenham hebben ook Manchester United en Liverpool op Tweede Kerstdag drie punten gepakt. Manchester won mede dankzij een treffer van Ruud van Nistelrooy met 3-0 van West Bromwich Albion, terwijl Liverpool het Newcastle United van Michael Owen met 2-0 opzij zette.

Manchester kwam op Old Trafford tegen West Bromwich geen moment in de problemen. Paul Scholes zette de Mancunians al vroeg in de wedstrijd op voorsprong, waarna verdediger Ferdinand in blessuretijd van de eerste helft de score verdubbelde. Na rust pikte op Van Nistelrooy, op aangeven van invaller Alan Smith, zijn doelpuntje mee. 

Het duel tussen Liverpool en Newcastle United van tevoren geheel in het teken van de terugkeer van Michael Owen naar Anfield Road. De spits maakte bij Liverpool zijn debuut in het profvoetbal en verdedigde jarenlang de kleuren van the Reds, maar komt inmiddels uit voor Newcastle. Ondanks de inbreng van Owen had Newcastle echter geen schijn van kans tegen het sterke Liverpool. Door treffers van Gerrard en Crouch won de Champions League-winnaar kinderlijk eenvoudig met 2-0 van de Magpies.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen