Ajax mist Maduro en Grygera tegen Groningen

27 december 2005, 10:47

Ajax-trainer Danny Blind kan vanavond, in het duel met FC Groningen, geen beroep doen op Hedwiges Maduro en Zdenek Grygera. Beide spelers liepen enkele weken geleden in het Champions League-duel met Arsenal een blessure op en zijn nog altijd niet voldoende hersteld om te kunnen voetballen.

Dat Maduro niet zou kunnen spelen, lag in de lijn der verwachtingen. Aanvankelijk werd gedacht dat de middenvelder dit kalenderjaar in ieder geval niet meer zou kunnen spelen, maar het herstel van zijn enkelblessure verloopt voorspoedig. De international kan in de laatste wedstrijd voor de winterstop, uit in Heerenveen, wellicht weer meespelen. Hetzelfde geldt voor Zdenek Grygera. De Tsjech kampt nog altijd met de naweeën van een hersenschudding.

Ook Urby Emanuelson kan tegen Groningen vermoedelijk niet in actie komen. De linksback krijgt rust de trainer Danny Blind. "De twee keer dat Urby voluit heeft getraind, ging het niet goed. Hij zou als invaller van waarde kunnen zijn, maar wat als ik hem al na tien minuten moet inzetten?", vraagt Blind zich af op de website van Ajax. "Ik moet dit allemaal nog afwegen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen