Booy boos, Vloet dreigt met maatregelen

Koen Freriks
27 december 2005, 11:25

FC Utrecht-coach Foeke Booy is woedend op scheidsrechter Van Hulten. De scheidsrechter zag niet dat Spartaan Jan Michels de doelman van FC Utrecht neersloeg. De middenvelder mocht blijven staan en gaf direct na het incident de assist voor de gelijkmaker. Ook Sparta-coach Vloet is niet blij met de situatie.

"Ongelofelijk," vertelde Booy na afloop tegenover het AD. "Ik kon vanaf de bank zien dat er werd geslagen, maar de scheidsrechter en al zijn assistenten zagen het niet. En dus worden wij benadeeld, want als Sparta met tien man verder moet is het organiseren van de verdediging een stuk eenvoudiger."

Ook Sparta-trainer Wiljan Vloet was niet blij met de agressieve sfeer op het veld en dreigt met straffen voor zijn eigen ploeg. "Het had niets met voetballen te maken," vertelde hij. "Agressief voetballen is prima, maar het mag nooit ontaarden in dit soort taferelen. Bij de scrimmage gebeurde het een en ander en ook buiten het veld en in de tunnel naar de kleedkamers ging het mis. Strijd, beleving en emotie is prima, maar dit kan niet. Ik heb niet alles kunnen zien, maar ik heb signalen ontvangen dat mijn ploeg aardig heeft huisgehouden. De boosdoeners zullen deze week horen welke maatregelen er genomen zullen worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen