Beenhakker wuift interesse België weg

Koen Freriks
26 november 2007, 20:46   Bijgewerkt: 26 november 2007, 21:06

Leo Beenhakker heeft geen zin bondscoach van België te worden. De bondscoach van Polen staat op het kandidatenlijstje van de Belgische bond, maar die kan volgens Beenhakker weer worden aangepast. "Ik heb namelijk totaal geen interesse om bondscoach van België te worden en blijf de komende jaren met veel plezier in Polen", zo liet Beenhakker tegenover VI te weten.

De Belgische voetbalbond (KBVB) had de naam van de succescoach opgeschreven, maar serieus was het nog niet. "Er ligt er een lijst op tafel met daarop namen voor een mogelijk nieuwe bondscoach. En ja, Leo Beenhakker staat daar ook op. Er is echter niemand met wie ik officieel contact heb gehad. Ik ontken ook met klem dat ik dergelijke uitspraken heb gedaan", zei directeur Jean-Marie Philips, die nu zeker weet dat de interesse ook niet serieus zal worden.

Beenhakker kwalificeerde zich onlangs met Polen voor het EK 2008, nota bene in een groep met België. Bij De Rode Duivels ligt  bondscoach René Vandereycken hevig onder vuur na de teleurstellende prestaties in de EK-kwalificatiereeks, waarin de Belgen alleen boven de landen Kazachstan, Armenië en Azerbeidzjan eindigden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen