Hamburger SV meldt zich in strijd om Podolski

27 december 2005, 13:11

Bayern München krijgt in haar strijd om het Duitse wonderkind Lukas Podolski concurrentie van Hamburger SV. De Noord-Duitse ploeg wil zich komende zomer versterken met de spits van 1.FC Köln en de Duitse nationale ploeg. Volgens sportief directeur Dietmar Beiersdorfter van HSV zijn de eerste gesprekken tussen de clubleiding van Podolski al achter de rug.

Alom werd aangenomen dat Podolski naar Bayern München zou vertrekken, maar HSV lijkt daar een stokje voor te willen steken. "We hebben Lukas gesproken en onze plannen voor de toekomst met hem besproken. We hebben hem laten weten dat we hem graag willen contracteren. We hebben Wolfgang Overath, de voorzitter van 1.FC Köln, hiervan op de hoogte gesteld", vertelt Beiersdorfter.

Aanvankelijk was er nog sprake van dat Podolski al in de winterstop van club zou wisselen, maar dat is inmiddels van de baan. "Het is nu aan Lukas om de knoop door te hakken", zegt zijn zaakwaarnemer Schramm in SportBild. Podolski geldt in eigen land als een wonderkind en luistert in Keulen naar de veelzeggende bijnaam Prinz Poldi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen