Roda JC schrikt van uitlatingen mental coach

27 december 2005, 13:31

Roda JC heeft met verbazing kennis genomen van de uitspraken van voormalig mental coach Bill Gillessen. Volgens Gillessen waren oud-spelers Vrede en Kalac criminelen en bedreigde laastgenoemde ex-voorzitter Pickée ooit met een pistool.

"Dit heeft ons onaangenaam verrast. Er is binnen de club niemand die dit verhaal bevestigt. Helaas kunnen we het ook niet meer bij Pickée navragen, maar niemand heeft slechte gedachten bij de genoemde jongens", aldus algemeen directeur Huub Narinx.

"Regillio Vrede komt ook regelmatig nog naar het stadion. Dat zegt wel genoeg over de verhoudingen. We distantiëren ons hier dan ook van en verwijzen het verhaal naar het rijk der fabelen." Narinx zet ook vraagtekens bij de handelwijze van Gillessen.

"De beroepsgroep mental coaches zet hij hiermee wel in een raar daglicht. Het lijkt me toch dat er sprake is van een vertrouwensrelatie en dat zaken überhaupt niet naar buiten moeten worden gebracht." Narinx heeft contact proberen te zoeken met Gillessen. "We willen weten of hij dit werkelijk allemaal heeft gezegd. Ook zullen we navraag doen bij de journalist. Als blijkt dat daar aanleiding toe is, zullen we zeker om een rectificatie gaan vragen. Hoewel we het niet serieus nemen en eigenlijk liever de hele zaak hadden willen negeren, zorgt dit toch voor onrust."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen