"Romero en Waterman beste keepers van Nederland"

30 november 2007, 08:45   Bijgewerkt: 31 december 2008, 16:28

Mocht Boy Waterman enkele weken uit de roulatie zijn door zijn bovenbeenblessure, dan levert dat AZ geen onoverkomenlijke problemen op. Met Sergio Romero heeft de club immers nog een klassedoelman in huis, vindt Gretar Steinsson.

"Waterman of Romero, dat maakt niets uit. Romero is ook een fantastische keeper. Ik denk zelfs dat Boy en Sergio de twee beste keepers in Nederland zijn. Ze geven ons, als verdediging, veel vertrouwen", zegt de IJslander tegen FCUpdate.nl.

Met Romero op doel sleepte AZ donderdag tegen Larissa een nipte 1-0 overwinning uit het vuur. "We speelden tegen een zware tegenstander", zegt Steinsson over de Griekse opponent. "Of het me verbaasde dat Larissa zo goed was? Een beetje wel ja, ik had toch niet verwacht dat ze zo sterk zouden zijn. Maar goed, door geduldig te spelen en hard te werken hebben we alsnog drie punten gepakt."

Door deze overwinning is AZ in één klap dicht bij een plek in de volgende ronde. Toch wil de rechtsback nog niet vooruitlopen op Europese overwintering. "We krijgen nog twee zware tegenstanders tegenover ons. Het gaat goed, maar we moeten hard blijven werken. We hebben nog een paar punten nodig."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen