Redknapp: "Arrestatie heeft me pijn gedaan"

Koen Freriks
2 december 2007, 10:35

Portsmouth-trainer Harry Redknapp is kapot van de arrestatie, die enkele dagen geleden op hem werd gedaan. De Engelsman werd opgepakt op verdenking van valsheid in geschrifte, wat door de inmiddels weer vrijgelaten oefencoach stelling wordt ontkend. Redknapp zegt aangedaan te zijn door het voorval. "Dit heeft me pijn gedaan, erg veel pijn."

Redknapp werd ondervraagd en kreeg logischerwijs de complete Britse pers over zich heen. Steunbetuigingen van collega's en spelers deden hem dan ook erg goed. Zo stuurde José Mourinho even een berichtje, evenals Rio Ferdinand (Manchester United) en Yakubu (Everton). "Mooie gebaren, echt heel belangrijk voor me", zei Redknapp.

"Mijn leven is op zijn kop gezet. Als ik iets fout had gedaan, mocht je me uit het voetbal trappen en mij ten schande maken. Ik zou niet alleen mijn eigen leven hebben verpest, maar ook dat van mijn familie. Waarom zou ik zoiets doen? Voor geen goud zou ik dat doen", aldus Redknapp tegenover The Mail on Sunday.

De arrestatie was onderdeel van het onderzoek naar corruptie, wat een gevolg is van een eerder uitgebracht rapport over fraude bij transfers tussen Engelse voetbalclubs. Dat rapport van Lord Stevens stelde grote vraagtekens bij zeventien transfers en de werkwijze van vijf clubs uit de Premier League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen