PSV wil aanvallende versterking

28 december 2005, 11:35

De kans is groot dat PSV in de winterstop na Arouna Koné en Jason Culina nog een aanvaller gaat halen. PSV-trainer Guus Hiddink liet in het Eindhovens Dagblad weten dat hij inmiddels een speler op het oog heeft die hem aanvallend meer mogelijkheden moet geven. Door het vertrek van Robert, het aanstaande vertrek van Gerald Sibon en de afwezigheid van Arouna Koné tijdens de Afrika Cup zit PSV enigszins dun in de spitsen.

Hiddink liet doorschemeren dat er enkel een nieuwe spits komt, wanneer Gerald Sibon vertrekt. De lange spits staat naar verluidt in de belangstelling van Vitesse, dat na het vertrek van Matthew Amoah op zoek is naar een nieuwe centrumspits. Mocht Sibon daadwerkelijk vertrekken, zal PSV een nieuwe spits aantrekken. Wie dat zal zijn, wil Hiddink nog niet zeggen. "Het is in ieder geval een aanvaller die we ook in de Champions League kunnen inzetten", licht de oefenmeester alvast een tipje van de sluier op.

Door de verkoop van Klaas Jan Huntelaar aan Ajax heeft PSV meer financiële middelen om zich te versterken. De Eindhovense ploeg ontvangt immers 15% van de transfersom, die vermoedelijk ongeveer acht miljoen euro zal bedragen. Huntelaar is afkomstig uit de jeugdopleiding van PSV.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen