Ferreyra vertrekt bij PSV

28 december 2005, 14:23

Na een half jaar is er alweer een eind gekomen aan het avontuur van Osmar Ferreryra bij PSV. De Argentijn vertrekt vandaag nog naar zijn vaderland, waar hij vanaf januari uit zal komen voor zijn oude club River Plate.

Ferreyra kwam deze zomer vanuit Moskou naar Eindhoven. Hij maakte deel uit van de succesvolle ploeg van CSKA Moskou, die afgelopen zomer de UEFA Cup. Ferreyra zat tijdens de finale tegen Sporting Lissabon overigens negentig minuten lang op de bank. Bij PSV slaagde Ferreyra er niet in om te overtuigen. "Hij heeft het in onze optie niet kunnen maken, dit is beter voor alle partijen", zegt Hiddink op PSV.nl over het vertrek van de middenvelder. "Van de zomer zullen we kijken hoe het ermee staat. We hebben in principe nog een optie."

Hoewel de middenvelder slechts drie keer in actie kwam voor PSV, spreekt hij van een bijzondere ervaring. "Buiten het feit dat ik niet veel speelde, heb ik hier wel veel geleerd. Als je bij zo'n grote club komt dan weet je dat er veel concurrentie is. Ik heb dan ook niets dan respect voor PSV, het was een unieke ervaring voor mij. Ik wil graag zo veel mogelijk spelen en ik kreeg nu de kans om terug te gaan. Die kans wilde ik graag pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen