'Afellay gaat bijtekenen bij PSV'

4 december 2007, 01:26   Bijgewerkt: 4 december 2007, 11:13

Ibrahim Afellay blijft PSV trouw. Volgens het AD zet de middenvelder binnen enkele dagen zijn handtekening onder een nieuw contract, dat hem tot medio 2012 aan de club uit Eindhoven verbindt. Dat is het gevolg van een gesprek dat beide partijen maandag hadden, waaraan iedereen 'een positief gevoel' overhield.

"We hebben een heel goed gesprek gehad en we hebben het volste vertrouwen dat we eruit komen", zegt algemeen directeur Jan Reker van PSV. 

Het huidige contract van Afellay bij PSV loopt tot de zomer van 2010. Eerder werd al duidelijk dat PSV hem graag langer vast wilde leggen, maar Afellay was niet te spreken over de eerste aanbieding die de club hem deed. "Ik wil best blijven, maar dan moet daar ook wel iets tegenover staan. Er moet wel vertrouwen spreken uit de aanbieding van PSV. Maar voorlopig zijn we er niet uitgekomen", liet de jonge international amper vier weken geleden nog weten.

PSV begreep deze boodschap en heeft Afellay, die uitgegroeid is tot één van de grote smaakmakers van het elftal, nu een nieuwe aanbieding gedaan. Verwacht wordt dat de international dit contract binnen enkele dagen ondertekent.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen