PSV: "Gomes heeft helemaal niets te klagen"

7 december 2007, 09:07

De situatie rond Heurelho Gomes blijft de gemoederen bij PSV flink bezighouden. De doelman is ongelukkig over de huidige situatie in Eindhoven en heeft geen trek om zijn contract, dat medio 2011 afloopt, te verlengen. En dat is vreemd, vinden algemeen directeur Jan Reker en voorzitter Frits Schuitema. "Mijnheer positivo heeft nul reden om zich zo op te stellen", zegt Schuitema in De Telegraaf.

Gomes gooide eerder deze week de knuppel in het hoenderhoek, door in een interview met VI te stellen dat hij geen zin had om langer bij PSV te blijven. Hij was teleurgesteld in de handelswijze van de Eindhovense club, zo liet hij weten. "Het gaat niet meer zo goed als in de vorige jaren. Dat heeft te maken met de manier waarop de organisatie de laatste tijd te werk gaat", aldus de doelman, die zich vooral beklaagde over het feit dat PSV hem eerst toezegde dat hij een nieuw contract zou krijgen, maar vervolgens niet met een nieuwe aanbieding over de brug kwam. 

Algemeen directeur Jan Reker was er vervolgens als de kippen bij om een reactie te geven. "PSV betreurt zijn gevoel bij de afronding van de besprekingen over het, voor de derde maal op rij openbreken van zijn contract. De feiten zijn in werkelijkheid anders dan Gomes heeft vernomen", verdedigde de directeur zich.

Inmiddels heeft er een gesprek plaatsgevonden tussen Reker en het kamp-Gomes. "Er is een vervolgafspraak gepland, omdat ik naar een andere afspraak moest. Ik wil niet ingaan op wat er inhoudelijk is besproken, want dan maak ik de situatie alleen maar erger", zegt Reker hierover. "Misschien gaan we na de wedstrijd tegen Roda JC nog een keer om de tafel, maar voor mij hoeft dat niet per se", vult Gomes zelf aan.

PSV-preses Schuitema snapt in ieder geval snapt van alle commotie. "Het enige wat er is gebeurd, is dat we weinig haast hebben gemaakt met zijn contractverlenging, omdat zijn huidige contract nog tot medio 2011 doorloopt. Ik heb me zeer verbaasd over de uitlatingen van Gomes. Mijnheer positivo heeft nul reden om zich zo op te stellen. Hij heeft helemaal niks te klagen over de manier waarop PSV met hem is omgegaan, want wij hebben al drie keer zijn contract opengebroken. Ik heb er alle vertrouwen in dat we er uiteindelijk gewoon uitkomen met Gomes."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen