Jol: "Mourinho had het niet beter gedaan bij Spurs"

7 december 2007, 09:18   Bijgewerkt: 7 december 2007, 09:28

Martin Jol is er van overtuigd dat hij de afgelopen jaren het maximale rendement uit de selectie van Tottenham Hotspur gehaald heeft. Dat zegt de coach, die eerder dit seizoen op non-actief gesteld werd door de Londense club, in zijn biografie, die volgend jaar uitkomt. "Noem me arrogant, maar ik dacht niet dat de club iemand kon vinden die beter was dan ik", stelt de Scheveningse oefenmeester.

"Ik denk niet dat zelfs Jose Mourinho het beter zou doen bij Tottenham onder deze omstandigheden", vervolgt Jol, die Tottenham naar twee opeenvolgende vijfde plaatsen in de Premier League loodste. "Het was makkelijker om kampioen te worden met Chelsea, dan om vijfde te worden met de spelers waar ik mee werkte."

Jol werd dit seizoen weggestuurd bij de Spurs, nadat hij er ondanks forse investeringen niet in slaagde om de ploeg opnieuw naar de subtop van de Engelse competitie te loodsen. Dat was een zware tijd, zegt Jol in de voorpublicatie van zijn biografie. "Ik voelde me eenzaam tijdens dit seizoen. Het was een slechte situatie, bijna onmogelijk, maar de spelers gaven nooit op", aldus de coach.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen