Reservespeler Gommans baalt van Aad de Mos

7 december 2007, 16:40

Na Anders Due heeft er opnieuw een speler van Vitesse in de media kritiek geuit op coach Aad de Mos. Ditmaal laat spits Harrie Gommans tegenover Omroep Gelderland weten niet gelukkig te zijn met zijn rol als reserve in Arnhem.

Gommans werd deze zomer door Vitesse weggeplukt bij MVV en begon goed, door onder meer het winnende doelpunt te maken in de derby tegen NEC. De laatste weken zit hij, tot zijn grote frustratie, echter alleen maar op de bank. "Helaas is dit mijn lot. Ik speelde in het begin en kreeg te horen dat ik het goed deed. Maar als je vervolgens keer op keer op de bank wordt gezet, plaats je daar vraagtekens bij. Als ik hier als pinchhitter naartoe was gehaald, zou ik niet zijn gekomen."

De 24-jarige spits is bovendien niet te spreken over het feit dat coach De Mos in de media regelmatig laat weten een nieuwe aanvaller te willen. "Hij heeft Santi Kolk, Juan Lorca en mij gehaald. Geef die jongens dan eens wat vertrouwen en roep niet meteen weer om een nieuwe spits", moppert de Limburgse aanvaller.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen