PSV-spelers beseffen: "Het had ook 0-6 kunnen zijn"

8 december 2007, 07:00   Bijgewerkt: 31 december 2008, 16:25

Met de uiteindelijke 2-4 nederlaag is PSV vrijdagavond tegen Roda JC nog genadig weggekomen. De Eindhovenaren werden in eigen stadion volledig overlopen door de sterke Limburgers, die na ruim een uur zelfs 0-4 voor stonden. "Het is schandalig. Er klopte bij ons helemaal niets van", moppert Dirk Marcellis.

"De uitslag is niet eens geflatteerd", zegt de verdediger tegen FCUpdate.nl. "Bij rust had het ook al 0-4 kunnen zijn, we hadden nog geluk dat het slechts 0-2 stond. Na rust hoopten we zo snel mogelijk een aansluitingstreffer te maken, maar Roda maakte snel een derde en vierde doelpunt. Toen was het natuurlijk een gelopen zaak en Roda heeft het verder gewoon goed uitgespeeld."

Spits Danny Koevermans, die in de slotfase nog wel twee keer scoorde, liet zich in soortgelijke bewoordingen uit. "Dit was een totale offday. Het had na een uur spelen ook zomaar 0-6 kunnen staan, we werden helemaal overlopen."

"Hoe dat komt? Tsja, als we dat wisten...We wilden wel, maar het lukte gewoon niet. Daar kan ik dus verder kort over zijn", vervolgt de spits, die spreekt van een 'verschrikkelijke avond'. "We moeten nu proberen dit, met het oog op de komende wedstrijden tegen Inter en Ajax, zo snel mogelijk achter ons te laten. In de voetballerij volgen de wedstrijden elkaar snel op. Soms is dat jammer, omdat je nooit lang van een overwinning kan nagenieten. Maar nu is het ideaal dat we snel een nieuwe wedstrijd hebben, waarin we dit van ons af kunnen spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen